Tehetségpont – Dráma

Dráma 2018

Animal Farm computer

Várjuk az érdeklődő gimnazistákat az induló dráma szakkörre!

Angol NYEK-es dráma

Halom TV Paletta

Arany Gála –  immár 25 éve mutatkoznak be az iskola valamely művészeti ágban kimagaslóan tehetséges diákjai.

Hírtükör - Az angol darab

Harmadik éve zárják angol nyelvű színielőadással a tanévet a százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium nyelvi előkészítő osztályai. Idén George Bernard Shaw Pygmalionjának adaptációjával bizonyították a dráma, a tánc és az angol nyelv terén szerzett tudásukat június 3-án a Pártok Háza dísztermében. A szereplőket Szakács Gizella és Alföldi Angéla szaktanárok készítették fel, a táncot Bokodi Erika tanította be. A bemutatót szülők, tanárok és diáktársak előtt tartották meg.

Drámanap 6. évfolyam

Farsangi előadás

Arany Gála

Drámanap 2017

Halom TV híradó

Három osztály három merőben eltérő színpadi produkcióval készült az Arany iskola idei Dráma napjára. A tanulók táncoltak, énekeltek, színdarabokat adtak elő a BKK-ban, hogy megmutassák az elmúlt két évben szerzett tudásukat.

Halom TV Városi Krónika

Arany drámanap – Saját munkáikkal, jelmezeikkel, díszleteikkel léptek színpadra szerda délután az Arany iskola hatodikosai a dráma nap alkalmából. Az idei év újítása, hogy osztályok is szerepeltek. Az intézményben ötödik és hatodik évfolyamon tartanak dráma oktatást, majd a gimnázium első évében folytatódik a képzés.