Férfikórus

Halom TV Paletta - ARANY FÉRFIKÓRUS

A BKK kamaraterme adott otthont a Szabó Éva tanárnő által vezetett Arany Iskola Férfikórusa sokszínű koncertjének.
Megszólaló: Szabó Éva – kórusvezető, tanár

Halom TV Híradó

Honvéd Férfikar – Az Arany János Általános Iskola és Gimnázium diákjainak tartott interaktív előadást a Strausz Kálmán vezette Honvéd Férfikar. A rendhagyó énekórán a diákok közelebbről is megismerkedhettek Kodály Zoltán zeneszerzői, népdalgyűjtői és zenetudósi munkásságával.

Halom TV Városi Krónika

Honvéd Férfikar

Halom TV Híradó

Arany iskola férfi kórus – Megtisztelő lehetőséget kapott az Arany iskola férfi kórusa: holnap az Erkel Színházban léphetnek fel. 

Margaréta

Halom TV Híradó

Ünnepi koncertet ad az Arany iskola Margaréta kórusa az Érdi VMG – ben. A gyerekek sokat készültek a fellépésre, hiszen erre az alkalomra összeállított műsorral érkeznek a szomszédos település iskolájába. A program mindenki számára nyitott, így aki kíváncsi rájuk, holnap megtekintheti a kórus karácsonyi koncertjét Érden.

Halom TV Híradó

Április 22-e a Föld napja. Erre emlékezve az Arany János Általános Iskola és Gimnázium Margaréta kórusa csatlakozott a Jobb veled a világ Alapítvány Énekelj a Földért felhívásához. Megható átéléssel énekelték a Gyújts egy gyertyát a Földért című dalt, ami kifejezetten erre az alkalomra született.

Halom TV Paletta

JÓTÉKONYSÁGI KONCERT – A Szent István templom adott otthont annak a Jótékonysági karácsonyi koncertnek, melyen fellépett az Arany Iskola Margaréta Kórusa.

Golden Voices 

Karácsonyi Flashmob

Karácsonyi meglepetés éneklés a város számos pontján. Itt CBA áruház.

Nyomonkövetés

Huff Zalán – egykori tanítvány együttese

Régi idők zenei stílusa, új tartalmakkal töltve, fiatalos lendülettel a színpadra víve. Valami ilyesmi a Dirty Canvas… Főleg azoknak ajánlott, akik szeretik az igényes könnyűzenét és emellett még bulizni is szeretnek.

Dunamenti Kővirágok Énekegyüttes

– számos musicalt írt és adott már elő, 2 órás színdarabokként. Ebben az együttesben számos nálunk érettségizett tanulónk szerepel alapító tagokként. Egyik vendégszereplésük.

Komáromi Dániel, Szládik Marcell – Harangok hangjának kutatói

A százhalombattai Komáromi Dániel, Szládik Marcell, Fónad Bálint társukkal együtt öt éve járják az országot, hogy mostanra több mint háromszáz templom harangját rögzítsék, és közkinccsé tegyék felméréseiket.