2022. december 16-án tartottuk karácsonyi műsorunkat az iskola tornatermében. November eleje óta a tanulók és a pedagógusok is izgatottan készültek erre az alkalomra. 10 órára a tornaterem megtelt érdeklődő vendégekkel: szülőkkel, diákokkal, pedagógusokkal, az Aranykapu Alapítvány kuratóriumának képviselőivel és Török Sándor, alpolgármester úr is megtisztelt minket a jelenlétével.

A tagozatvezető köszöntője után a „színpadot” benépesítették a gyerekek. Hallhattunk csodálatos karácsonyi verseket, láthattunk vidám karácsonyi táncot. A fő műsorszám Az állatok karácsonya című mesejáték volt, melyben a tagozat és a Regionális Autista Központ valamennyi tanulója szerepelt. Az előadást egy közös éneklés zárta.

A rendezvény végén a tanulók megkapták megérdemelt jutalmukat, átvehették az önkormányzat karácsonyi ajándékát és az alapítványtól az édesség csomagokat.

2022. december 15-én és 16-án megrendeztük karácsonyi vásárunkat is. Ennek sikerességéhez a diákjaink szülei rengeteg finomsággal és otthon készített karácsonyi dísszel, ajándékkal járultak hozzá. A bevételből tavasszal tanulmányi kirándulást szervezünk tanulóinknak.

Köszönjük mindenkinek a vásárlást!

„Higgy a szívedben és saját jóságodban, mert ha így teszel, mások is ezekben fognak hinni. Higgy a csodában, mert teli van vele az élet. De ami a legfontosabb, hogy higgy önmagadban, mert odabenn a lelkedben rejtőzik a csoda, a remény, a szeretet és a holnap álmai.” – Ron Cristian

Áldott, békés karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánnak az SNI tagozat és a RAK tanulói és pedagógusai