Iskolánkban immár hagyománnyá vált, hogy minden tanévben megrendezze iskolába csalogató „Nyitva van az Aranykapu” című, négyalkalmas programsorozatunkat.

  1. február 08-án a délutáni órákban – már ünnepi díszbe öltöztetve iskolánkat – vártuk az érdeklődő óvodásokat és szüleiket. A Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium tornaterme megtelt a kíváncsi tekintetű kisgyermekekkel.

Hangulatindítónak megtekinthették a 8. c osztályosok fergeteges palotás táncát.

Iskolánk igazgatónője, Anikó néni – kedves köszöntő szavai után – beszámolt az intézményünk életével kapcsolatos érdekességekről, majd bemutatta a leendő első osztály tanítóit: Kriszta nénit és Balázs bácsit.

Alsó tagozatunk igazgatóhelyettese – Erika néni – az előttünk álló közös alkalmakról adott tájékoztatást.

Majd elérkezett a gyerekek ideje: Mónika néni csalogató szavai után – körül ülve a „mesesarkot” – néhány percig a mesék világába repítette a sok, csillogó szemű kisgyermeket. Az érdekes, tanulságos, szívet melengető hangulat elvárazsolta a kicsiket és a nagyokat is egyaránt.

A meséhez kapcsolódóan lehetőség nyílt a farsangi hangulatú síkbáb, könyvjelző és álarc készítésére, díszítésére. A lelkes alkotók keze alól nagyon szép munkák kerültek ki.

A legbátrabbak vidám tánccal zárták a programot.

Bízunk benne, hogy minden, iskolánk iránt érdeklődő gyermek jól szórakozott: élményekkel telt szívvel, tapasztalatokkal gazdagodva tért haza.

Következő alkalmunkra 2024. február 22-én, csütörtökön 16:30-kor várjuk nagy szeretettel az érdeklődő szülőket és gyermekeiket!

Arany János Általános Iskola Gimnázium
alsó tagozatának pedagógusai