Szeptember 16-án az SNI tagozat 7-8 osztályának diákjaival a Budakeszi Vadasparkba látogattunk. Vonattal és busszal utaztunk, majd egy kellemes erdei séta után érkeztünk a parkba. Először a háziállatokat tekintettük meg, majd az erdei állatok következtek. A vaddisznókon és az őzeken kívül a legjobban a mókusok tetszettek. A gyerekek makkokat adtak nekik, és örömmel figyelték, hogy törik fel azokat.

Fáradtan, élményekkel teli érkeztünk haza.

Sárai Krisztina
gyógypedagógus

2019.szeptember 16-án tanulmányi kiránduláson vettünk részt. Utunk Százhalombatta Óvárosába vezetett. A gyalog megtett út alatt sokat beszélgettünk, élveztük a szép időt. Az óvárosi játszótéren rengeteget játszottunk, megnéztük a város legöregebb fáját és még mókust is láttunk. Megcsodáltuk  a Dunát, kavicsokat gyűjtöttünk, majd busszal visszatértünk az iskolába.

Vasadiné Bánovics Adrienn
gyógypedagógus
1.2.3. d

Kirándulás a Velencei – tónál

Hétfőn kirándulni voltunk Agárdon. Százhalombattáról indultunk vonattal. Érden átszálltunk és továbbutaztunk. Tíz óra körül megérkeztünk a helyszínre. Elmentünk az akváriumházba, ahol többféle halat láttunk. Ezután a Velencei-tó partján sétáltunk, ahol sok hattyú úszkált. A nap végén mindenki jutalmat kapott a fagyizóban.

Bárcsak jövőre is elmennénk erre a helyre!

Király Tiborné
gyógypedagógus
4-5-6.d