Mindamellett, hogy a 10.a tanulói éppen a kisérettségi vizsgákra (angol, magyar) készülés finisében vannak, sport terén is több kiemelkedő teljesítmény és eredmény született az osztályban az elmúlt hónapokban.

Pelczel Eszter két társával akrobatikus torna sportágban versenyzik; 2022 őszén kerültek össze egy egységbe. 2023 tavaszán a Grassalkovich Kupán 1. hely, a Fradi Kupán 1. hely és a Magyar Bajnokságon is 1. helyet értek el Ifi-Felnőtt női hármas kategóriában. Ezen eredmények elismeréseként Érd Kiváló Sportcsapata Díjban részesültek a lányok.

Poteczin Dániel az Érdi Vízisport versenyzője a Veszprémben megrendezett Medencés Hosszútávú Országos Bajnokságon 10km-es versenyszámban korosztályában 2. helyezett lett. Ehhez az kellett, hogy Dani 1óra, 49 percen át ússzon és 199szer forduljon az 50m hosszú medencében. Két napra rá, 1500m-es versenyszámban is az előkelő 3. helyen végzett Dani.

Magyar vízilabda utánpótlás rangos tornája a Komjádi-kupa, melyet az első helyen, kupagyőzelemmel a Honvéd nyert, Farkas Szilárd aktív részvételével.

Német Petra az akrobatikus rock & roll táncversenyen magyar bajnoki 3. helyezett lett a csapatával és nemzetközi szinten világkupán is részt vettek, melyen 10. helyen végeztek.

Fábián Csenge pedig a Nagyforrás csoport tagjaként, a márc.15-ei százhalombattai városi ünnepségen táncolt, egy különleges, fiatalos, kevésbé néptáncos előadáson (többek között a
Pilvaker együttes megzenésített Petőfi verseire).

Szívből gratulálunk a sportolóknak az kitartó munkájukhoz, és további sikereket kívánunk nem csak a sportban, de a tanulmányokban is!