Az idei tanévben ismét megrendezésre került az iskolánk hagyományos Halloween bulija és az 5-6. évfolyamos tanulók örömmel vettek részt a vidámságban, ügyességben, versengésben és táncban bővelkedő programokon. A játékos délutánt a gimnazista diákok segítségével valósítottuk meg, akik nagy lelkesedéssel és felelősségtudatosan segítették az angol szakos kollégák munkáját a vetélkedő 12 állomásán.

Változatos feladatok sora várta a kreatív jelmezekbe öltözött diákcsapatokat, akik ügyesen megbirkóztak a rájuk váró változatos kihívásokkal, amelyek között szerepeltek komolyabb, viccesebb, könnyebb és kicsit nehezebb feladatok is.  A diákok tizenkét különböző állomáson jártak és többek között dobtak és gurítottak célba, tekertek múmiákat, csontvázat raktak össze bekötött szemmel és gofrievésben versenyeztek. Emellett természetesen angol nyelvű szójátékokat és rejtvényeket is megoldottak, hogy a nyelvvel és az angolszász kultúrával kapcsolatos ismereteiket is bővíthessék, illetve minden csoport előadott egy rémisztően jó táncot. A csapatok által készített poszterekből egy kiállítás készült, amelyre a résztvevő diákok szavaztak, és a nyertes poszter készítői díjban is részesültek.

A vetélkedő végén egy résztvevő sem távozott üres kézzel és hassal, hiszen a délután zárásaként a diákok elfogyasztották azokat a rémes krémes süteményeket, amiket a csapatok hoztak, és mindenki kapott cukorkákat is, hiszen Halloween nincs édesség nélkül.  Emellett az első három helyezett csapat kapott még egy kis édes ráadást.

Köszönjük szépen Pedagógusainknak és gimnazista segítőinknek a szórakoztató vetélkedőt, a hangulatos dekorációt és a jó hangulatot!

Szabóné Jassó Ágnes