Egy „borzasztóan” jó buli

Iskolánkban sok éve hagyományosan megszervezzük a Halloween party-t az 5.-6. évfolyamos diákok számára az angolos kollégák és gimnazista diákok segítségével. Az idei buli ismét nagyon nagy sikert aratott, a rendezvényen 10 csapat (csapatonként 4-6 tanuló) vett részt!

Mivel iskolánkban nagy hangsúlyt fektetünk az angol nyelv tanítására, törekszünk arra, hogy a tanulók ne csak a tanórákon foglalkozzanak az általuk tanult nyelv szókincsével és nyelvtanával, hanem legyenek tisztában az adott kultúrával, ünnepekkel, szokásokkal is, és számos órán kívüli programon vegyenek részt. 

A Halloween erre tökéletesen alkalmas. Vidám, vicces kihívások sora várta a gyerekeket, amelyek között szerepeltek komolyabb, viccesebb, könnyebb és kicsit nehezebb feladatok is.  A diákok tíz különböző állomáson jártak és többek között tekertek múmiákat, löktek és dobtak célba, csontvázat raktak össze, fánkevésben versenyeztek és természetesen az angol nyelvű szójátékok, rejtvények és dalok sem maradhattak el.

Persze senki sem távozott üres kézzel (és hassal); elvégre ez egy vidám ünnep. A feladatok megoldása után a diákok közösen elfogyasztották azokat a rettentően rémes krémes süteményeket, amiket a diákok hoztak, és az első három helyezett csapat is kapott még egy kis édes ráadást.